# ΠΡΟΣΟΧΗ # ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ-SMS-VIBER ( 2105542193 - 6973826053 )

Τρόποι Αποστολής

Η αποστολή των προιόντων εντός Ελλάδας γίνεται μέσα σε 1 με 3 εργάσιμες ημέρες με τους παρακάτω τρόπους:    

 

• Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ (παραλαβή απο το πλησιέστερο κατάστημα σας)

• Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ COURIER (παράδοση στην πόρτα σας)
• Με συμβατική μεταφορική εταιρεία (για βαριά ή ογκώδη προιοντα)
• Παραλαβή από τις εγκαταστάσεις μας

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 

Τα έξοδα αποστολής για την Ελλάδα χρεώνονται ή μη ανάλογα με το βάρος του προιοντος, το ποσό παραγγελίας και την περιοχή αποστολής.

 

ΓΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ ΕΩΣ 500€ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ 25 ΚΙΛA: H αποστολή γίνεται μέσω ΕΛΤΑ. Ο αγοραστής θα παραλάβει το προιον του από το κοντινότερο ΕΛΤΑ της περιοχής του ή η παράδοση μπορεί να γίνει στον χώρο του πελάτη με μικρή εξτρα χρέωση (1,00€ σταθερό + 0,50€ ανά κιλό).

 

• ΜΕ ΕΛΤΑ:  Ενδεικτικό κόστος μεταφοράς είναι 7 Ευρώ για δέμα 7 κιλών και αυξάνεται ανά κιλό 1 Ευρώ επιπλέον.

 

ΜΕ ΕΛΤΑ COURIER: Τα έξοδα αποστολής με Courier επιβαρύνουν ολοκληρωτικά τον αγοραστή. Τα εξοδα αποστολής πληρώνονται στον διανομέα από τον αγοραστή με την παραλαβή του προϊόντος.

Οι χρεώσεις γίνοται κλιμακωτά και σύμφωνα με τις χρεώσεις της courier. 

 

ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Για βαριά ή ογκώδη προϊόντα (από 25 κιλά και άνω) όπου για την μεταφορά-αποστολή τους απαιτείται συμβατική μεταφορική εταιρία, η παραλαβή γίνεται από την πλησιέστερη, στον Πελάτη, έδρα της μεταφορικής, τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν ολοκληρωτικά τον Αγοραστή. Η χρέωση αποστολής διαμορφώνεται από το βάρος, όγκο και τον προορισμό του προιοντος.  Η χρέωση μπορεί να είναι διαφορετική ανά περιοχή και γίνεται κατόπιν συνεννόησης μαζί σας. Στην περίπτωση αυτή η εταιρία μας αναλαμβάνει την ενημέρωσή σας σχετικά με το κόστος και έχετε τη δυνατότητα, εφόσον κρίνετε ότι το κόστος αυτό δεν σας ικανοποιεί, η μεταφορά των εμπορευμάτων να γίνει με την δική σας μεταφορική. Η χρέωση είναι κλιμακωτή και σύμφωνα με της χρεώσεις της εταρείας. Ενδεικτικό κόστος μεταφοράς για δέμα 30 κιλών είναι 15 Ευρώ. 


ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ:  Η αποστολή προιοντων μεγάλου όγκου είναι κατόπιν συνενοησης.  Η χρέωση είναι κλιμακωτή και σύμφωνα με της χρεώσεις της εταρείας. Ενδεικτικό κόστος μεταφοράς για δέμα 30 κιλών είναι 15 Ευρώ. 
 

Τα έξοδα αποστολής ποδηλάτων επιβαρύνουν τον πελάτη.  

 

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗΣ Η ΜΗ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΕΛΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ  ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΡΟΠΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αφών Μουρίκη 76, ΤΚ 19200, Ελευσίνα

210 5542193

Δευτ-Παρ 09.00-15.00 & 17.30-20.30
Σάββατο 09.00-15.00

info@extremelife.gr

SOCIAL MEDIA

ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

© Developed by Jetnet